De basis: bepaal je uitgeefdoel

De inhoud: wat kun je verwachten?

Als je jouw uitgeefdoel gaat formuleren, is het belangrijk om de lat niet te hoog te leggen, maar zeker ook niet te laag. In het eerste geval komt er nooit een moment waarop je denkt ‘de bubbels mogen open! Ik ben blij en trots op wat ik heb bereikt!’ en in het tweede geval komt dat moment zo snel dat je denkt ‘was dit het nou. Heb ik hier al die moeite voor gedaan?’ In dit programma ga je voor jezelf op zoek waar jouw lat ligt. In andere woorden: je gaat jouw uitgeefdoel bepalen. Daarbij breng je in kaart:

hoe het staat met jouw potentiële lezers

de hoeveelheid tijd die je nodig én beschikbaar hebt

hoeveel financiële ruimte beschikbaar is.

Aan het einde van dit programma heb je een uitgeefdoel dat past bij jouw wensen en ben je klaar om keuzes te gaan maken in jouw uitgeefproces.

Voor wie?

Dit programma is de perfecte keuze voor jou als je:

zeker weet dat je jouw manuscript wilt delen met lezers

nog twijfelt tussen zelfuitgeven of een uitgever zoeken

al zeker weet dat je jouw boek zelf gaat uitgeven, maar je nog niet precies weet hoe.

De feiten: lengte en prijs

Het programma en het uitwerken van je uitgeefdoel kun je in twee uur doen. Wil je alles eruit halen wat erin zit en twijfelpunten bespreken, dan ben je langer bezig. In beide gevallen zijn de kosten van dit programma € 19 (inclusief BTW). Je hebt drie maanden toegang tot de online omgeving van Queesten.

Let op: Je uitgeefdoel bepalen is inbegrepen in het programma Van manuscript naar boek!

Weet je al zeker dat je dat programma wil doen? Schrijf je dan meteen daarvoor in!

Eerst proberen of Queesten wel bij je past? Of je wel wilt werken met een uitgeefdoel? Schrijf je dan in voor dit programma.